Podzimní setkání

0
162

Vážení členové týmu. S velkým předstihem připomínám podzimní povinné soustředění. Výzva se bude ještě několikrát opakoval. Běda tomu, kdo bude tvrdit, že se to dověděl týden předem. Je to na stránkách od jara. Takže se budeme těšit. Za vedení PanDan.

Kamarádi a kamarádky ze Sivini Ski Trab teamu, dovolujeme si vás pozvat na tradiční podzimní soustředění na Chatu Jabkenice do Bedřichova. Vaše účast je povinná, neboť je potřeba probrat velkou řadu změn, které nás čekají a to jak administrativně, personálně, finančně, tak i materiálově. To jest důležitá část v pátek. V sobotu pak přijde to lepší, společné tréninky, sauna a v neděli to samé. Zda to budou tréninky na sněhu či na kolcích uvidíme.

Datum: 30.11.-2.12.2012

Začátek: v pátek 30.11. od 18:00 – povinný program začíná v 19:00

Konec: v neděli 2.12. po odpoledním tréninku

Program: pátek – schůze, finance, oblečení, povinnosti a výhody být v teamu, závody, soustředění, servis a další
                sobota – trénink, oběd, trénink, sauna
                neděle – trénink, oběd, trénink

sebou: peníze, přezuvky, spacáky, věci na běžky (dle stavu sněhu a tratí vemte raději horší), nebo věci na imitace, běhání a na kolce, dobrou náladu, tužka, zápisník, věci na pohoštění sebe a kamarádů na pátek i sobotu jsou vítány, my něco málo připravíme, ale víte jak to s náma je . . .

cena: 400 Kč (2x noc + občerstvení)

parkování: u buněk

!!!potvrzení účasti na e-mail m.pazdera@centrum.cz nutné, stejně tak jako napsání omluvy za neúčast (i když je účast neomluvitelná), kdo tak neučiní, bude z teamu vyřazen či náležitě pokutován (vyřizuje Pan Dan)!!!